Grenson The Triple Welt deel twee,

Grenson Triple Welt Archie Detail

Gisteren was ik al vol lof over die Triple Welt serie van Grenson, ongeveer een uur na het plaatsen van het bericht kwam er meer mail binnen van END. Tijdens de productie van de schoen zijn ze een kijkje gaan nemen in de fabriek van Grenson. Uiteraard namen ze een camera mee bij dat bezoek. En geheel zoals het hoort in deze huidige tijden, droppen ze nu een edit van ongeveer twee minuten waarin vertelt wordt over de schoen, de welt en het merk. Anyways, mocht je op kantoor zitten en geen idee hebben wat je nu weer moet doen, check even dit filmpje en vergeet niet dat de launch morgen exclusief bij END is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.