Grenson Triple Welt,

Grenson Triple Welt

De Triple Welts van Grenson zag ik voor het eerst voorbij komen op de Instagram van Tim Little, op zich een prima bron wanneer je op de hoogte wilt zijn van alles wat met Grenson te maken heeft. Daarna spotte ik ze bij Nick Wooster op zijn Insta en daarna ging het hard. Dit zijn denk ik de meest gedeelde Brogues in de afgelopen maanden. En nu is er ook eindelijk nieuws over de beschikbaarheid van deze juweeltjes.

Mocht je de Triple Welts nu voor het eerst zien, hier aanschouw je een stukje vakmanschap van ongekende kwaliteit. Dit is een constructie die compleet niet noodzakelijk is, behalve wanneer je wilt aantonen hoe goed je schoenen kan maken. Overigens is het resultaat van dit pochen verbluffend. De Triple Welt ziet er nog imposanter uit dan bijvoorbeeld een Norwegian welt. Alleen de Norwegian welt is functioneler dan de Triple Welt, maar who gives a fuck.

De schoenen welke Grenson heeft uitgekozen voor dit hoogstandje zijn de bekende klassiekers als de Fred (de Brogue Boot) en de Archie (de lage Brogue). Gek genoeg hebben ze ook voor de Curt gekozen in deze opzet, een keuze welke ik totaal niet begrijp, maar er zal wel markt voor zijn. Laten we wel wezen, je bestaat niet al zolang wanneer je geen idee hebt hoe de markt in elkaar zit. Anyways, deze week kwam er een verlossende email over de beschikbaarheid van deze schoenen binnen. En jawel uiteraard lanceren deze juweeltjes exclusief bij END. Noteer 15 Mei even in de agenda, dat is de releasedatum.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.