Knowledge Cotton Car Coat,

Knowledge Cotton Mackintosh Thumb Crop

We blijven even shoppen bij de Nederlandse webshops vandaag. Dit maal is het de beurt aan Afura. Die lui hebben dit seizoen echt belachelijk hard ingekocht. Het gaat helemaal nergens meer over. Het ene na het andere juweeltje ligt voor het oprapen in hun webshop. Vandaag spotte ik deze jas van Knowledge Cotton Apparel. Het is een heuse Mackintosh, maar dan gemaakt van de verantwoorde producten, waar Knowledge Cotton bekent om is.

Knowledge Cotton Apparel heb ik via de jongens van Afura leren kennen. En ik vind het erg tof dat ze nog steeds seizoen op seizoen door blijven gaan met dit label. Nieuw in de collectie van Knowledge Cotton Apparel is deze Car Coat, zoals gezegd het is een Mackintosh achtige jas.Uiteraard geheel volgens de Knowledge Cotton traditie is deze gemaakt van 100% organisch katoen. De details bij de jas zijn uiterst subtiel. Een kleine lederen patch verraadt het merk en verder zie je geen branding. De sluiting gaat met grote knopen. En de fit, die ziet er uiterst prima uit. Check de jas bij Afura.

Knowledge Cotton Mackintosh Main

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.