London Undercover Camo Paraplu,

London Undercover Camo Header Crop

Ai, Helga van Leur had nog zo gewaarschuwd. Deze week komt er veel regen. Code geel is afgegeven voor deze middag. Whatever code geel ook mag betekenen. Vanmorgen vertrokken richting werk zonder regenjas of paraplu en nu valt het met bakken uit de lucht. Maar een paraplu meenemen ‘s ochtends wanneer de zon schijnt is ook zo kansloos.

Daarom deze London Undercover Camo paraplu. Met deze paraplu loop je zelfs op een stralende dag niet voor lul. En dankzij de belachelijk sterke houten constructie fungeert die ook prima als wandelstok. Waarschijnlijk komt die niet op tijd binnen voor deze regen 3-daagse, maar gezien het mooie weer van de afgelopen week zullen we wel een bagger zomer krijgen. Dan loop jij tenminste te shinen met je Camo London Undercover paraplu.

London Undercover Camo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.