Mark McNairy Camo Collectie,

Mark McNairy Jacket Daisy Detail Thumb

Als vaste lezer van OurBubble weet je dat ik gek ben van Mark McNairy schoenen. Maar ook zijn eigen kleding lijn kan ik bijzonder goed waarderen. Neem nu bijvoorbeeld eens deze short en jas. Camo is wel een beetje klaar nu, we hebben alles als in camo voorbij zien komen. Alleen wanneer je camo in de mix gooit met preppy geborduurde figuren dan hebben we weer een heel ander niveau camo bereikt.

Neem nu bijvoorbeeld deze desert storm camo jas met geborduurde madeliefjes. Juist, ik zei madeliefjes. De jas is handgemaakt in de Verenigde Staten van een prima ripstop stof. En dan die madeliefjes, helemaal niet mis mee. De fit van de jas is oké, zeker voor een Amerikaans label. En de prijs? Tsja, laten we maar blij zijn met een gunstige dollarkoers.

Mark McNairy Jacket Daisy

En dan deze short. Een klassieke donkergroene jungle camo print die een stuk minder hard wordt door de toevoeging van geborduurde badeendjes. Ja ik heb het ook niet verzonnen. Maar de combinatie is uiterst prep en straat door elkaar. De short is evenals de jas handgemaakt in de Verenigde Staten van een prima lap ripstop. En uiteraard is ook deze flink aan de prijs. Beide zijn op voorraad bij Need Supply.

Mark McNairy Short Duck

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.