Native Youth Harrington Jacket,

Native Youth Harrington Jacket Detail Thumb

De Harrington Jacket, ik heb hier al vaker over geschreven en wanneer je hier meer dan eens geweest bent zal het je niet ontgaan zijn dat de originele Harrington Jacket natuurlijk van Baracuta komt. Lui als Sinatra, Elvis en McQueen rockten allemaal een jas van dit illustere label. En er is helemaal niets mis met Baracuta, alleen de prijs van die jassen doen soms lichtelijk pijn in de portemonnee.

Helemaal nu het label in handen is van de WP Lavori groep, doet dit de prijzen niet echt goed. Fijn om te zien dat labels als Native Youth dit begrijpen. En nog mooier om te zien dat webshops als FreshCotton hier vrolijk op inspringen. Native Youth levert dus onderstaande Harrington jacket. De jas ziet er prima uit, de details in de manchetten en tailleband zijn tof en de fit ook goed. Dan rest de vraag, wat kost zo’n unit van Native Youth dan? Hoe klinkt minder dan een derde van de Baracuta prijs in de oren? Yes yes, een puike Harrington voor onder de 100 euro, chapeau!

Native Youth Harrington Jacket

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.