Nike Air Max 95 QS London,

Nike Air Max London Header Thumb

Hey sneakerheads, wakker worden. Een van de vettere releases dit jaar van de Air Max 95 is een Quickstrike en gewoon nog vol in alle maten beschikbaar bij END. Yes yes, de resellers zijn aan het slapen, dus tijd voor de echte heads om wakker te worden. Nike heeft namelijk dit weekend de “City Pack” gedropt.

En de Air Max 95 uit deze pak is een juweeltje. Sowieso is de Air Max 95 een van mijn persoonlijke favorieten, maar deze uitvoering is weer eens keihard. In de kleuren van de Union Jack komt deze schoen. En alles klopt eigenlijk wel. Oké wellicht had de schoen nog iets mooier geweest wanneer het blauw van een mooie suède was, maar dat mag de pret niet drukken. Op het moment van schrijven is er slechts 1 reseller die de moeite heeft genomen om een batch te scoren en die doet ze weg op eBay voor 40 pond boven retail. Mijn advies, check END, bestel je de schoen en rock ze als een malle.

NIke Air Max 95 London Main

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.