Oliver Spencer Helvellyn Jacket,

Oliver Spencer Helvellyn Jacket Detail Thumb

Oké, we hebben ons mooie weer voor het jaar weer gehad en dus rest ons de rest van het jaar kloteweer. Beter koop je nu alvast een goede zomerjas, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Mijn bescheiden advies, neem voor de zekerheid ook een zomerjas met een capuchon, geloof me, die ga je nog nodig hebben.

Wanneer je nog een goede zoek, dan is deze van Oliver Spencer wellicht een aanrader. Het model is uiterst klassiek, de uitvoering is wat moderner. De buitenlaag is gemaakt van een mix van katoen met polyurethaan, wat dan weer hetzelfde materiaal is van de wielen van je skateboard of rollerblades. Dat zorgt dan weer voor het water afstotende vermogen van de jas. De kleur van de jas is is een prima basis kleur. Navy blauw kan gewoon makkelijk bij bijna alle outfits. Check de jas bij Stuarts London, geloof me, je gaat me nog dankbaar zijn deze verregende zomer.

Oliver Spencer Helvellyn Jacket High Res

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.