Ontour Raw Denim,

Ontour Raw Thumb

Afgelopen week waren de Denimdays in Amsterdam. Een prima eerste uitvoering van dit nieuwe evenement voor denim liefhebbers en denim incrowd. De eerste 2 dagen waren voor vakpers en lui uit het denim vakgebied, de tweede 2 dagen waren open voor het grote publiek. Wanneer je even de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen, dan was je opgevallen dat er in Nederland belachelijk veel goede labels bezig zijn. En dat er haast iedere maand weer nieuwe juweeltjes zich aandringen met een complete focus op denim of aanverwante producten. Als fervent denim drager kan ik dat zeker wel waarderen.

Maar ik kan het ook erg goed waarderen wanneer een label, dat tot verkort nog geen denims in de collectie heeft gehad en ook niet te plaatsen valt binnen dat denim incrowd gebeuren, ineens een bikkelharde rauwe denim dropt. Ontour is zo’n label. En zij hebben dus uit het niets een mooie rauwe selvedge denim gemaakt. De fit oogt goed, de contraststiksels zijn mooi en in plaats van een grote lederen backtab komen ze met een subtielere ronde variant. De prijs is ook redelijk netjes gehouden. Deze Raw Selvdedge Denim van Ontour is op voorraad bij FreshCotton.

Ontour Raw

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.