Penfield Truman Crewneck,

Penfield Truman Crewneck Detail Thumb

Ja dit is de zoveelste crewneck online bij OurBubble, maar ook deze is weer uniek. Een gebreide crewneck van Penfield met een borstzak erop. Helemaal niet gek voor die koelere zomeravonden dit jaar. De sweater is gemaakt van een zacht katoen in een rood witte melange.

Die lui van Penfield zijn over het algemeen druk bezig met outerwear, dus we mogen aannemen dat deze trui die kampeertrips in de middle of nowhere wel zal overleven. dus voor die avonden op het terras midden in de stad in een laag hangend zonnende zal je hier een trui voor het leven aan hebben. Laten we wel wezen, hoeveel van ons kamperen nu echt in de jungle tussen de wilde dieren? My point exactly. Check de trui bij Number Six London.

Penfield Truman Crewneck

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.