Ray-Ban Clubmaster Blauw,

Ray Ban Clubmaster Blauw Header Thumb

Naar mijn bescheiden mening is de Clubmaster van Ray-Ban een van de meest preppy zonnebrillen. Zeker in een uitvoering met een Havana of schilpadden print montuur, niets is meer prep dan dat. De Clubmaster is een beetje het bastaardkind van een Wayfarer en een Aviator. In vervlogen tijden werd de CLubmaster ook wel een Browliner genoemd.

Het model stamt al ergens uit de eind veertiger jaren en is gewoon nog steeds actueel. Zeker wanneer Ray-Ban ineens besluit om de Clubmaster uit te brengen met een bruin Havana montuur met blauwe spiegelende glazen. Deze combinatie is om te zien vetter dan hoe het klinkt. Ik spotte deze Ray-Ban Clubmaster bij de Bijenkorf.

Ray-Ban Clubmaster Blauw

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.