Sanders Freddie Double Monk,

Sanders Double Monk Header Thumb

Sanders ook wel bekend als Sanders & Sanders behoeft geen verdere introductie meer op OurBubble. De schoenen worden gemaakt in de UK en kennen een prima kwaliteit. De modellen van Sanders zijn allemaal klassiekers. Voor de meer out-going kleuren combo’s moet ik je verwijzen naar Mark McNairy.

Het beleid van Sanders houdt ze al sinds 1873 op de been. Onder eigen naam eenvoudige klassiekers de markt in pompen en dan met gekke designers wat creatievere uitspattingen in elkaar zetten. En laat ik nu beide lijnen prima kunnen waarderen. Zo vond ik nieuw op voorraad bij END deze bruine suède Double Monk van Sanders. Zoals bekend is de Monk Strap een must have in je collectie en als je dan meteen gaat voor een bruin suède Double Monk dan ben je meteen klaar. De uitvoering van Sanders is erg mooi. Goodyear Welted op een goede lederen zool, prachtig suède en subtiele goed afgewerkte gespen. De Double Monk is een veelzijdige schoen welke je haast bij iedere outfit wel kan rocken.

Sanders Double Monk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.