Selected Homme Shorts,

Selected Homme Short Detail Thumb

Nu is het weer vandaag niet bepaald zomers en zal ik niet adviseren met een short naar buiten te gaan. Maar ik vond deze short van Selected Homme en wilde die wel even over het net gooien. Ik vind goede shorts kopen altijd lastig. Om de een of andere reden lijkt het wel dat shorts de achtergestelde kindjes van de designers zijn. Eerlijk, hoeveel vette shorts ken je?

Dus ieder moment dat ik een vette short vind, moet ik die ergens opslaan. Yes yes, ik gebruik OurBubble meer dan eens als mijn persoonlijke archief. Bookmarks in Chrome of Safari, no way. Deze short van Selected Homme is┬ádus zo’n archefwaardige short. Gemaakt van een prima lap katoen met een ingeweven patroon van strepen met donkerblauw als hoofdkleur en een fit die net boven de knie stopt en zeker niet te wijd is, ja dit is een prima short. Deze Selected Homme Short kan je vinden bij de Bijenkorf trouwens.

Selected Homme Short

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.