Sixpack France Terror Tee,

Bij de naam Terror Tee zou ik niet direct denken aan onderstaand shirt. En als ik bij de naam geen foto gezien had, was ik er sowieso wel voorbij gescrold. Terror Tee, klinkt als een zwart shirt met een lelijke witte print van een obscure stinkende band. Terror Tee klinkt niet echt als een belachelijk harde longsleeve die je moet hebben.

En toch is deze Terror Tee van Sixpack France precies dat. Met die hele hype van chino’s als joggers kon deze hybride niet uit blijven. Een longsleeve tee waarvan de mouwen van een normale Oxford Cloth shirt vandaan komen. Serieus, dit is goud! En laten ze bij Sixpack France ook gewoon nog even de ultieme basis kleur van een Oxford Cloth uit kiezen voor de mouwen van dit raglan shirt. Jawel, ze hebben het bijzonder goed begrepen daar. En heerlijk dat Need Supply slim genoeg is geweest om wel de Terror Tee op de bestellijst aan te kruisen.

Sixpack France Terror Tee

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.