Slazenger WK 1966,

Slazenger WK Bal detail thumb

Het WK komt eraan. Tijd voor alle merken om maar weer iets in dit thema te doen. De ene pakt nog groter uit dan de ander. Het zijn echter soms die onverwachte merken die ineens indruk maken. Wat te denken van Slazenger? Jazeker dit sportlabel komt zo vlak voor het WK met een retro van de officiƫle WK-bal van 1966.

In 1966 was het WK in Engeland. De winnaar van het WK was redelijk omstreden. Engeland scoorde een zeer discutabele derde goal tegen Duitsland. Maar laten we wel zijn, alles beter dan Duitsland dat wint. Mij hoor je niet klagen. Ook de 4-2 was lichtelijk omstreden, de aanhang van Engeland was het veld al op aan het hollen toen de vierde goal gescoord werd. De finale werd gespeeld op Wembley met deze voetbal. Althans, het origineel van deze bal. Ter ere van het komende WK heeft Slazenger bedacht dat het een goed idee was om deze bal als retro uit te brengen. En hoewel je hier niet op een trapveldje tegenaan gaat schoppen, staat die bal wel mooi in die lege boekenkast bij je. De bal is te koop bij Stuarts London, die plek waar je al je andere hooligan gear ook makkelijk kan scoren.

Slazenger WK Bal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.