Timex Weekender,

Timex Weekender Thumb

De Timex Weekender is de beste low budget klok ever. Heus, voor klokken onder de 60 euro is er gewoon geen betere te vinden. Tijdloos, stijlvol en robuust. Natuurlijk is het geen automaat, maar wat verwacht voor dat geld? De Timex Weekender is een Quartz klokkie, met een indiglo wijzerplaat.

Dat indiglo geeft aan dat die light in het donker geeft. De Weekender is een icoon voor zowel mensen met baarden, tattoos en denims als gladgeschoren, pastelkleur chino dragende en polo shirt liefhebbende lui. Anyways, mocht je nog geen klok hebben, of gewoon nog een goede beater voor erbij willen scoren, dan is dit de go to klok. En uiteraard ligt die gewoon op voorraad bij onze vrienden van FreshCotton.

Timex Weekender

 

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.