Van Gils x KNVB x Kevin Richardson,

Van Gils Thumb

Kolere wat is dit een heerlijk filmpje. Ook al heb je hem al meerdere malen over Social Media voorbij zien komen, deze wilde ik hier toch ook nog even gooien. Kevin Richardson is de man die de leeuwenfluisteraar wordt genoemd. Hij is zeg maar de Cesar Millan voor leeuwen. En deze man is dus door een reclamebureau in opdracht van Van Gils benaderd voor bovenstaande belachelijk harde filmpje. Van Gils is tegenwoordig de pakkenleverancier voor de KNVB. En ik mag hopen dat na deze briljante commercial, Van Gils eindelijk besluit af te stappen van dat afgezaagde nieuwerwetse man verhaaltje. Dikke props voor deze kleine drie minuten Van Gils, ga zo door!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.