Vans Oldskool Witterdanwit,

Vans Oldskool White on White Header Crop

Laten we even beginnen met het enige minpunt van deze schoen, de veteroogjes. Verdomme Vans, dat horen geen ringetjes te zijn bij een Oldskool! Dat horen gewoon onafgewerkte gaatjes te zijn. Nog meer te zeiken? Nope, helemaal niets. Dit is mogelijk de ultieme zomersneaker. Wanneer de hele wereld het nodig vindt om slip-ons te rocken deze zomer zou ik gewoon gaan voor iets met veters.

En zomerser dan een canvas Oldskool in het spierwit kan niet. De Vans-streepĀ en de voering zijn gewoon ouderwets van leder. En ongetwijfeld is deze schoen prima bij de lokale sneakershops verkrijgbaar. Maar check de prijs bij Need Supply. $50,- inclusief verzenden naar NL wordt dat $65,- en das nog geen 50 euro. Weet jij een betere deal?

Vans Oldskool White on White

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.