Wednesday Whiskey Johnny Hi,

Wednesday Whiskey Detail Thumb

Zit je even niet op te letten en bam, daar is weer een heerlijk label van Hollands Glorie. En deze keer geen denims, nee gewoon weer een nieuw schoenenlabel met een belachelijk lekkere cleane look. Wednesday Whiskey is de naam. Een naam welke tot stand kwam tijdens een whiskey proeverij op een verloren woensdag. Ik weet het niet hoor, maar mooier dan dat kan je een naam niet bedenken.

Ik zie dan voor me hoe dat gegaan is. Een paar lui hebben al een paar bakkies op tijdens een toertochtje whiskey proeven en ineens staat er iemand op die roept dat die zijn eigen schoenen label wil beginnen. Tsja, dan is een naam snel bedacht. Ook vet hoe simpel ze over het bedachte logo schrijven, ik zou het zelf niet mooier kunnen bedenken. Dat ze vervolgens ook nog puike schoenen maken is goed voor de bonus punten. Mijn persoonlijke favoriet is de Johnny Hi. Een boot welke evenals de rest van de collectie handgemaakt wordt in Portugal. De boot is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar voor het komende seizoen lijkt deze kleur mij het best. Online de schoen kopen kan bij de winkelstraat, voor fysieke winkels zou je even de Wednesday Whiskey pagina moeten bekijken.

Wednesday Whiskey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.