Wolverine 1000 Mile Boots,

Wolverine  Mile Thumb

Tijden geleden schreef ik lyrisch over deze Wolverine 1000 Mile Boots. Ik meen me te herinneren dat ik de prijs toen behoorlijk heftig vond. 300+ euro voor een paar boots is niet niets. Vandaag vond ik deze ultieme workwear schoenen voor een bijzonder lekkere prijs bij East Dane.

De kwaliteit van de boots is nog steeds ongeƫvenaard. Ik denk alleen dat de prijs hem zit in de mazzel die je hebt met de huidige dollar koers. Lage dollar resulteert in een mooi prijsje voor de boots. En natuurlijk wil ik de lokale helden niet voor de schenen schoppen, dus die 130 euro die je overhoudt na het halen van die schoenen bij East Dane, kan je dan weer mooi uitgeven bij je favoriete shop om de hoek. En zo hebben we dan weer een win win situatie.

Wolverine 1000 Mile Boots

 

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.