WTAPS Ian Tee,

WTAPS Longsleeve Header Crop

Hell yes, er is dus niets mis met goede raglan shirts met 3/4 mouwen. Deze shirts zijn perfect voor warme dagen. Dit is het net niet tee shirt. Om de een of andere vage reden vind ik een 3/4 mouw gewoon netter dan een normale tee. En nee dit valt niet te verklaren, want een blijft een dun lappie stof met een simpele ronde hals. Maar ja. het menselijk brein werkt op een wazige manier.

Deze 3/4 Raglan van WTAPS is bikkelhard, alleen ik had even moeite met het uitpluizen van de tekst op de voorkant. En dat blijkt dus te staan voor WTAPS Visual Up Armored. Het blijven Japanners, want hier snap ik nog steeds geen hol van. Et doch, is dit gewoon een vet shirt. Wit met Burgundy in de mouwen, in de boord en in de print. Gemaakt in Japan en dat maakt het meteen lichtelijk aan de dure kant, maar dat mag de pret niet drukken. In Nederland zijn er niet al te veel plekken waar je WTAPS kan vinden, dus mijn advies: surf even naar END, daar hebben ze veeeeel van WTAPS. Combineer dit shirt met die broek van vanmorgen voor de zomerse Take Ivy look.

WTAPS Longsleeve

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.