Artenative Crewneck,

Artenative Crewneck Detail Crop

Die Rode Duivels, ze hebben ook weer eens wat bereikt tijdens een WK hoor. Oké, het is nog even afwachten wat er allemaal morgen gebeurt tegen de VS, maar tot die tijd kan een beetje extra support voor onze zuiderburen geen kwaad. (Note: dit item is gister voor NED-MEX geschreven, dus een grote bek over Oranje laat ik even achterwege). De bazen van Afura hebben sinds kort een prima Belgisch label in de collectie opgenomen, Artenative.

En de eerste items in de shop liegen er niet om. Check deze knalrode crewneck met een Arte print op de voorkant. Het is weer eens wat anders dan een grijze crewneck en nog niet heel Kanye minnend Nederland loopt ermee rond, dus dit is het moment om dit juweeltje op de kop te tikken. Als bonus loop je morgen helemaal in de Rode Duivels kleuren met een Belgisch label om de schouders. Als ze hierdoor niet winnen moeten we toch maar wat Kith-gear gaan kopen.

Artenative Crewneck

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.