Bleu de Paname Leisure Pants,

Bleu de Paname Leizure Pants Header Crop

Sjawel, de volgende speler op het gebied van cuffed pants doet zijn intrede. Oké, niet helemaal waar. Bleu de Paname deed dit spelletje al langer. De leisure pants van dit Franse label waren in eerdere jaargangen ook al voorbij gekomen, maar nu iedereen lekker op de bandwagon zit, mogen deze gasten toch zeker niet ontbreken in de treinreis.

De Leisure Pants van Bleu de Paname zijn gebaseerd op oude werkbroeken van Fransozen. Naar het schijnt lopen Fransen eeuwen voor in fashion land en waren deze broeken al hip tijdens de Franse revolutie. Deze versie van Bleu de Paname is een wat slankere variant van die broeken. De cuff onderin de broek is gemaakt van een breed ribgebreid elastisch stuk stof. De zakken achterop zijn diep en kunnen afgesloten worden met een knoop. De stof voor de broek is een dunne cotton twill, wel zo lekker in de zomer. Deze broek vind je op voorraad bij END.

Bleu de Paname Leizure Pants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.