CP Company Giubbino Sfoderato Jacket,

CP Company Giubbino Header Crop

De CP Company Goggle Jackets hoeven we niet verder te introduceren. Deze jas maakt deel uit van het standaard uniform voor hooligans en fanatieke voetbalaanhang. Alleen niet ieder jaar is er een zomerstop in het voetbalseizoen. En om nu tijdens de zomermaanden bij een WK of EK met je winterse uitvoering van de Goggle Jacket een stadion in te wandelen, valt ook een beetje op.

Maar niet getreurd, CP Company heeft dit prima begrepen en komt dus ook met een lente/zomer editie van deze jas. De kleurencombo is neutraal dus voor iedere supporter te dragen. Overigens is de jas ook prima voor de niet-voetbal fans. Uiteindelijk is die ooit eens ontworpen voor het racen in open wagens. Dus mocht je een klassieke cabrio voor de deur hebben staan, dan is deze ja ook voor jou. Check hem bij Stuarts London.

CP Company Giubbino

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.