Denham Cardigan,

Denham Cardigan Detail Crop

Daar we nog een beetje in de overwinnigsroes zijn van afgelopen vrijdag, vandaag enkel labels van Hollands Glorie op OurBubble. Waar we de ochtend aftrapte met een denim jacket van Quality Blanks, is het nu de beurt aan deze heerlijke cardigan van Denham.

Omdat niet alle zomerdagen even warm zijn is dit de perfecte aanvulling op je garderobe dit seizoen. Het is een redelijk dunne cardigan, dus absoluut geen wintertrui. In tegendeel zelfs. De cardigan van Denham kan prima gedragen worden over ieder willekeurig button down shirt, maar mocht je heel erg in die zomer vide zijn, kan het ook geen kwaad deze te rocken met een tee. Mocht het ‘s avonds dan toch echt te koud worden, pak je die Quality Blanks jas erbij en klaar ben je. Deze Denham Cardigan vond ik overigens bij de Bijenkorf.

Denham Cardigan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.