FootballCulture Louis Shirt,

FootballCulture Header Crop

Nu ben ik zelf niet het type dat vanwege het WK volledig uitgedost gaat in oranje, maar dat neemt niet weg dat ik dit shirt van FootballCultur na gister wel even moest laten zien. Wat een pot was dat hey, niemand had ook maar gedacht dat Nederland echt een kans maakte tegen Spanje en in de eerste helft leek het ook een teleurstelling te kunnen worden.Nu las las ik net dat 7,2 miljoen mensen die pot van gister gezien hebben dus een uitgebreid verslag hier is niet nodig. We weten het allemaal het was 5-1 en Louis van Gaal is ineens een held.

En daarom ook dit shirt. Kijk het shirt wat van Gaal aanheeft op dit shirt. Juist ‘m, deze man gelooft gewoon in sprookjes en ik sinds gister ook. Het shirt ligt nu weer op voorraad bij FreshCotton, wees snel, die gaat rap de deur uit!

FootballCulture

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.