G-Star RAW 3301Low Tapered,

G STAR Grey Detail Crop

Hatsee, we blijven even bij Hollands Glorie items. Zo begonnen we deze werkweek en zullen we ook de week maar eindigen. Na de nieuwskomers van Untitled deze ochtend, hier een label wat al bijna de veteranen status heeft bereikt. Jawel, wederom gooi ik een G-Star broek op je scherm en waarom?

Heel eenvoudig, in een eindeloze drang naar meer denims kwam ik achter een niche markt in mijn garderobe. Het ontbreekt daarin volledig aan grijze denims. Nu had ik laatst bij Frans Boone mijn oog op een juweeltje van een broek laten vallen, echter viel die toch redelijk buiten budget. Ik ben niet al te beroerd om een beetje te lappen voor een broek maar boven de 300,- euro voor een denim waarvan ik weet dat het geen daily denim is, tsja. Deze grijze denim is wellicht minder voor wat betreft details, maar hey appels en peren mag je ook niet vergelijken. Daarnaast is deze broek een stuk budgetvriendelijker dan die RRL unit en voldoet die alsnog prima aan mijn wensen voor een goede grijze denim. Check de broek bij G-Star, of wees die big spender bij Boone.

G-STAR 3301 Grey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.