Grenson Monty Tassel Loafer,

Grenson Monty Tassel Header Crop

Zal je altijd zien, krijg je de nieuwe collectie van Grenson binnen, gooien zij een heerlijke sale op hun eigen website. Als END zijnde zou ik balen wanneer mijn nieuwe voorraden tegen een -40% verkrijgbaar zijn bij de leverancier online. Maar hey, ik ben geen END, ik ben consument. En geloof me, als consument word ik vrolijk van die mazzeltjes tussendoor.

Als schrijver voor dit blog echter is een sale bij Grenson niet direct nieuws, als editor in chief word ik ook nog eens op omzet afgerekend en nee er wordt geen rooie cent verdient aan het pluggen van de Grenson webshop hier. Om de hosting te bekostigen doet END af en toe een duit in het zakje, dus bij deze een item over een schoen uit de nieuwe collectie van Grenson welke nog niet te vinden is in de uitverkoop.

De Monty Tassel Loafer is de Brogue variant van de Marcel welke wel in de uitverkoop te vinden is. Alleen dankzij de Brogue details is de Monty nog net wat vetter. Hoewel je deze slipper zou moeten rocken in je landhuis, sigaartje en goede single malt erbij, kan die wat mij betreft ook prima onder een goed strak gesneden pak of chino gedragen worden. Uiteraard kent deze Monty Tassel Loafer dezelfde kwaliteit welke we ondertussen gewend zijn van Grenson. Ook bij deze slipper is de zool vastgemaakt middels de Goodyear welt methode en mocht die door overmatig buiten lopen versleten zijn, kan je ze gewoon richting het refurbish programma van Grenson sturen. Een uiterst prima schoentje, zoals gezegd te vinden bij END.

Grenson Monty Tassel

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.