Han Kjøbenhavn Raw Denim,

Han Kjobenhavn Detail Crop

Natuurlijk is het nu niet echt de temperatuur om aan een nieuwe 17oz raw denim te denken. Maar met een beetje warm weer een raw denim rocken zorgt wel voor de betere fades. Mocht je nog toe zijn aan een nieuw raw denim project voor een redelijk beperkt budget, check dan deze slim fit denim van Han Kjøbenhavn.

Voor onder de 150,- euro heb je hier een prima broek met een heerlijke groene selvedge. Zeg maar dezelfde groene selvedge als de OurBubble x BDD denims. Het doek van deze broek is geen lichte, 17oz is behoorlijk heftig te noemen. Uiteraard komt het doek uit Japan, de broek is made in China, maar de afwerking en fit is echt wel prima. Deze Raw denim van Han Kjøbenhavn vind je bij East Dane.

Han Kjobenhavn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.