Hone Woven Belts,

Hone Woven Belt Header Crop

Ik ben dus fan van goed gevlochten riemen. Ik vind die hele lijn van Andersons werkelijk keihard. Mijn creditcard ervaart dit evenzo, iets te hard wellicht. En daarom is het mooi dat er ook labels als Hone bestaan. Het heeft niet de naam, niet de prijs, maar wel de kwaliteit en de uitstraling die je zoekt. Natuurlijk is het niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, maar je komt dicht in de buurt.

Afura heeft voor dit seizoen een aantal modelletjes van Hone in hun collectie opgenomen en ik vermoed dat ze hier geen slechte keuze in gemaakt hebben. Deze riemen moeten wel de deur uit gaan vliegen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar deze Navy, Rood, Creme spreekt mij momenteel het meest aan. Zoals gezegd, op voorraad bij Afura.

Hone Woven Belt

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.