Jiberish The Conductor,

Jiberish Conductor Detail Crop

Na weer wat grasduinen door het wereldwijde web kwam ik bij een fijne shop in Denver, Colorado, terecht, Steadbrook. Daar vond ik een goeie denim van Railcar wat weer een collab bleek te zijn met Jiberish. En omdat ik nou niet zomaar een dikke collab op het net wilde pompen zonder dat beide merken bekend zijn, ben ik eens gaan duiken in het label Jiberish.

Wat blijkt, dit merk kent zijn oorsprong in hetzelfde Denver en heeft een prima outdoor-achtige vide. Niet gek natuurlijk wanneer je hoofdkantoor aan de voet van de Rocky Mountains ligt. Het label maakte voorheen veel sweaters en items voor de snowboarders, maar zijn zich meer en meer als fashion label met outdoor invloeden gaan ontwikkelen. Gooi daar een vleugje Amerikaans heritage vibe doorheen en je krijgt hun huidige collectie. Stuk voor stuk prima items. Neem bijvoorbeeld deze pop-over van een prima lap Japans linnen. Een perfecte overlaag voor wanneer die zomer avonden toch minder zwoel zijn dan je dacht. Te koop op de website van Jiberish zelf.

Jiberish Conductor Full

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.