Lacoste Camo Parka,

Lacoste Camo Parka Header Crop

I know, je hebt op dit moment geen volledig waterdichte parka nodig. Maar de parka van Lacoste is toch wel van dusdanig prettig niveau, dat die het delen wel weer waard is. De fit is, zoals te doen verwachten bij Lacoste, prima. En de details van de jas? Check zelf maar, die zijn weer dik in orde.

Nu weet ik alleen niet of camo nog steeds een dingetje is, echter mag dat de pret niet drukken. Had ik overigens al gezegd dat deze Parka nu in de sale ligt bij Stuarts London? Was die voorheen dik over de 200 pond scoor je hem nu voor minder dan 150 pond. Klink als een goede deal in mijn oren. Zoals gezegd, check Stuarts!

Lacoste Camo Parka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.