Maison Kitsuné Crewneck,

Maison Kitsune Crewneck Sweater Header

Met een beetje fantasie kan dit nog wel de ultieme WK trui zijn voor mensen die net als ik graag op hun rechterzij liggen wanneer ze gestrekt op de bank naar een voetbal pot kijken. Alleen in die houding kan je namelijk nog zeggen dat je in het rood wit blauw bent. Kijk je op ieder andere manier naar de wedstrijden ben je dus duidelijk een supporter van Frankrijk en op dit moment in het WK zie ik die toch nog ergens als een kanshebber. Al was het maar omdat ze minder teleurstellen dan alle andere teams. Wel positief aan deze trui is dat die gemaakt is in Portugal en die er al uit liggen.

Los van alle WK perikelen is dit natuurlijk een prima crewneck sweater van het schitterende Maison Kitsuné. Gewoon grijs met een subtiel klein logootje. De fit is perfect en de prijs is bijzonder vriendelijk voor dit label. Check de trui bij END, die shop in dat andere land wat er heerlijk kansloos uitgevlogen is.

Maison Kitsune Crewneck Sweater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.