Mont Blanc Meisterstück Heritage Collectie,

Mont Blanc Header Crop

Omdat je vanmorgen zo lekker geld uitgespaard hebt, gaan we dat nu even genadeloos stuk slaan. Hatsee, weg trustfund, weg pensioenopbouw, die arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers de deur uit. De Meisterstück horloge collectie van Mont Blanc komt er aan. De humor van het PR buro kan ik overigens wel goed waarderen, een quote: “De klassieke en betaalbare horloges uit de Montblanc Meisterstück Heritage Collectie…”. Right tot zover de doelgroep analyse. 

Terug naar de klokkies. Ze zijn werkelijk prachtig. En ja er zitten ook betaalbare varianten tussen. De Mont Blanc Meisterstück Automatic van 41mm bijvoorbeeld heeft een vanaf prijs van 1990,- euro. Ter vergelijking, dat is goedkoper dan een Saab 9-3 uit 2002 met iets meer dan een ton op de teller. En geloof me, de onderhoudskosten van een Mont Blanc zijn lager.

Mont Blanc Meisterstück Automatic 41mm

Het topmodel is de Meisterstück Perpetual Calender in Rosé Goud, deze heeft een bescheiden prijskaartje van 17.200,- euro. Hetzelfde bedrag wat je neerlegt voor een vierde hands 911 met anderhalve ton op de teller. Om daar maar over onderhoudskosten te zwijgen. Neemt niet weg dat de Rosé Gouden variant gewoon bij de juwelier achtergelaten mag worden. De Wit Gouden versie hieronder is namelijk velen malen mooier.

Mont Blanc Meisterstück Perpetual

 

Mocht je je afvragen wat er nog meer verkrijgbaar is? Check onderstaand plaatje voor een overzichtje. Surf daarna naar de Staatsloterij en hoop op die miljoenenklapper.

Mont Blanc Meisterstück

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.