New Balance 574 Made in U.S.A,

New Balance US Header Crop

De knetters, zaterdag kwam in het nieuws dat het magazijn van ASOS in de fik stond. Nu kocht ik nooit al te veel bij ASOS en dus dacht ik fuck it. Tot het kwartje bij me viel dat CrookedTongues natuurlijk ook gewoon onderdeel uit maakt van deze Zalando voor de jeugd. Waar CrookedTongues ooit nog een heerlijke Indie-shop was waar je echte deadstocks kon vinden voordat kamperen voor de deur van een Footlocker nog de normaalste zaak van de wereld was, is deze hut sinds 2010 in de handen van ASOS. Overigens is na die overname CrookedTongues nog steeds een trouwe supplier van mijn schoenen gebleven en dus raakte ik zaterdag licht in paniek.

Het hele weekend CTRL-F5 op de CrookedTongues site, maar steeds dezelfde melding: “Sorry lieve klant, we zitten in de shit.”. Gelukkig kwam gister ineens een positieve noot, mijn trouwe leverancier heeft de virtuele deuren weer geopend. De schade aan de voorraden is beperkt gebleven. En dus kunnen ze nog steeds juweeltjes als deze in de States gefabriceerde New Balance 574 leveren. Gewoon klikken, betalen en bij de deur wachten tot het afgeleverd wordt. Ik hou van het internet. De schoen zelf? Pff, hoeveel info wil je horen over deze New Balance? Hij is fel blauw met rode details en een subtiele spikkel in de midsole. Oh ja, ennuh ‘Murica Made dus premium als een malle. Check ze bij CrookedTongues.

New Balance US574

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.