Nike Air Huarache ‘Amsterdam’,

Nike Air Huarache Amsterdam Header Crop

Nee natuurlijk is dit niet de ‘Amsterdam’, maar visioenen van de holy grail voor vele sneakerheads schoten door mijn hoofd na het zien van deze Huaraches. Nah ja, visioenen, ik keek even in mijn schoenenkast en mijn Amsterdams keken naar mij terug. De vergelijking was daar. En misschien is deze uitvoering van de Huarache nog wel vetter. Ik heb nu eenmaal een zwak voor spierwitte zolen bij mijn Nikes.

Na de shock van de gelijkenis aan die holy grail kwam de volgende shock. Het is deze dag de omgekeerde wereld bij OurBubble. Sturen we je voor vers katoen naar WOEI en voor nieuwe Swooshes naar FreshCotton. Maar fuck it, als het vet is is het vet en ja dit is vet! Nu wil ik geen druk uitoefenen, maar wees snel. Gegarandeerd dat deze binnen nu en zo meteen zijn uitverkocht.

UPDATE: Gaat rap bij FreshCotton, mocht je maat daar niet meer liggen check dan Size?!

Nike Air Huarache Amsterdam

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.