Nike Free Flyknit Chukka,

Nike Flyknit Chukka Free Header Crop

Toen Nike met een Free Flyknit kwam was de wereld te klein, iedereen was helemaal hyper. Ik vond het slechts een lelijke schoen welke onmogelijk vet kon staan bij lompe voeten. De Flyknit Trainer, Lunar+ en Chukka deden me meer. Gelukkig is Nike niet helemaal gek. En dropten ze enige tijd terug de Flyknit Chukka met een Free zool.

En die schoen is er nu ook in een heerlijke zomerse kleurencombo. Uiteraard is het een Quickstrike, maar als die net zo hard gaan in de verkopen als de originele Flyknit Chukka, dan moet je hier met gemak in jouw maat aan kunnen komen. De vrienden van END CLothing hebben bijvoorbeeld nog een hele maatserie liggen. Dit is zo’n typisch schoentje dat je nu moet kopen, omdat je er over een maand of 3 spijt van krijgt dat je het niet gedaan hebt.

Nike Flyknit Chukka Free

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.