Persol 3072s Film Noir,

Persol  Crop

Even serieus, mocht je nog geen goeie zonnebril gekocht hebben dit jaar, dan is dit de must have bril geloof me. Wat wil het geval, wanneer je een beetje scherp bent weet je dat Persol die signatuur in de pootjes bij het scharnier heeft. Dat Persol zwaardje is eigenlijk altijd hetzelfde en daar herken je een Persol van mijlen ver aan.

Behalve bij 3 modelletjes welke Persol onlangs gelanceerd heeft. Daar is het kenmerkende zwaard in de scharnier ineens een vork. Wanneer de Persol op je neus een vork in plaats van een zwaard heeft, dan heb je dus een bril uit de Film Noir collectie van Persol te pakken. De drie modellen uit de Film Noir lijn zijn heerlijk klassiek. De modellen stammen zo’n beetje uit dezelfde tijd als de Film Noir periode in Holywood. Man die gasten van Mad Men moesten hun eerste reclame bureau nog beginnen toen deze monturen voor het eerst op de markt kwamen. En nu zijn ze er dus weer. En zowaar liggen ze op voorraad bij de Bijenkorf.

Persol 3072 Full

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.