Quality Blanks Bomber,

Quality Blanks Bomber Detail Top Crop

Afgelopen week schreef ik al een item over Quality Blanks. Is Quality Blanks nog wat ze zouden willen zijn? Ik gok van wel, maar gok dat die besparing van het wegknippen van de tussenpersoon linea recta in de contribution margin van FreshCotton beland. En er is verdomme helemaal niets mis met een beetje marge maken.

Helemaal niet wanneer je het volk gewoon geeft waarvoor ze betalen. Prima producten voor een prima prijs. Zo dropte er dit weekend ineens deze bomber. En ja, we hebben ondertussen te maken met een heuze bomberoverdosis, maar waarom niet nog een extra speler in die markt erbij. De jassies zien er behoorlijk prima uit. De fit is niet zo lomp als je weleens ziet met bombers, sterker nog, de fit ziet er goed uit. En de geribde uiteindes aan de mouwen en in de taille zijn vet. Dus met deze drop, droppen ze definitief  het cutting out the middle man principe. Maar hoe vaak leveren principes nu echt geld op? Check de bomber bij FreshCotton.

Quality Blanks Bomber

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.