Railcar x Jiberish 13,5oz Cone Mills,

Railcar Detail Crop

Jawel, dit is dus die denim waar ik het vanmorgen over had. Een heerlijke Railcar collab met dat, tot vanmorgen, onbekende label Jiberish. Railcar kennen we natuurlijk wel al, al was het maar vanwege die prima collab met Tenue de Nîmes een tijd geleden.

Maar nu dus doet Railcar een collab met het Jiberish label uit de Rocky Mountains. De broek is prima, zoals te doen verwachten. Het doek gebruikt voor deze broek is erg vet. De selfedge is supervet, rood wit blauw, en de fit is recht toe recht aan. Niets mis mee mocht je voor een straight leg denim in de markt zijn. En voor een volledig American Made item is de prijs nog redelijk zacht te noemen. Check de broek bij Steadbrook.

Railcar Jiberish Full

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.