Rains Green Bag,

Rains Header

Nee nee, dit gaat niet over dezelfde groene zak bezongen door Johannes Bouwens. Dit gaat over een duffle gemaakt door die jongens die zo lekker gingen met hun regenjassen de afgelopen seizoenen. Maar slim als ze zijn, snappen ze dat ze met regenjassen alleen niet een zomer kunnen overleven. En wat heeft iedereen iedere zomer nodig? Een prima reistas.

Wanneer je redelijk succesvol met je jassen bent bezig geweest en je dus weet hoe je shit waterdicht moet houden, dan is de overgang van jassen naar tassen niet heel groot. Maak gewoon tassen van hetzelfde spul als je jassen en de mensen lopen met je weg, letterlijk. De prijs is, net als bij de jassen, prima in orde. En het formaat van de tas is ruim voldoende voor een weekend weg. Check de tas bij Stuarts London.

Rains Green Bag

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.