Untitled Summer 2014,

Untitled

Yes yes, je kent die gasten van Untitled toch nog? Die zijn dus weer even lekker bezig. Wat wil het geval? Ze hebben een nieuwe zomerse collectie gemaakt, tot zo ver weinig nieuws. Maar omdat ze begrijpen dat met het oog op de zomer je mogelijk ook een nieuwe swimshort nodig hebt, hebben ze die dus ook in de collectie opgenomen. Tel daar de tee shirts en snapbacks bovenop en je bent klaar met je strand outfit. Bestel je die spullen gewoon bij hun in de webshop wordt alles ook nog in een totebag opgestuurd. Dus je sixpack bier hoef je ook niet meer onder je arm te tillen. Gewoon met je handdoekje in die totebag en hoppa, dat is onestop-shopping nieuwe stijl.

En nu we het toch over stijl hebben. Mag ik een klein applaus voor de fotograaf van het lookbook? Deze beste man zou je al kunnen kennen van de Paisley- Injection LookBook van A.N.T Clothing, of heb je misschien voorbij zien komen als featured user van Instagram. Het mag gezegd worden, naast alle heerlijke labels welke ons land rijk is, hebben we toch ook wel een paar toffe fotografen in ons midden. Anyways check het lookbook in de foto’s hierboven en koop de shop van Untitled leeg, ze verdienen het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.