Vans Oldskool Shitake,

Vans Oldskool Shitake Header Crop

Oké, je vakantiegeld was al uitgegeven dus die Aldens van vanmorgen kunnen er niet meer bij en toch wil je nog nieuwe schoenen kopen? Prima. Check Need Supply. Schreef ik eerder al over een paartje Vans Oldskools welke ik daar spotte, zag ik net dat ze ook nog een briljant ander kleurtje binnen hebben gekregen.

Vroeger noemde we deze kleur gewoon Mushroom bij Vans, maar ja toen heette de schoen ook nog een Style 36. Tegenwoordig is een Mushroom niet meer hip en moet er een marketing technisch verantwoorde naam aan een kleur gegeven worden. Japan is hip, Japanse paddo’s zijn Shitake en hoppe, daar is je nieuwe naam voor een oude kleur. Deze Vans Oldksool gaat nu door het leven als een Shitake. Ik vind het prima. Iets wat namelijk niet veranderd is, is de prijs van deze schoentjes. En voor 55 dollar kan ik me serieus geen betere koop indenken.

Vans Oldskool Shitake

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.