WOEI Zomer drop 2014,

WOEI Summer Drop

Hier hoorde ik dus al verhalen over van onze razende reporter uit Rotterdam. Een tijd terug gooide hij al berichten in de WhatsApp: “Gast, WOEI gaat een heerlijke lijn kleding droppen, weet niet wanneer maar hou het in de gaten.” Van de week stuurde die een berichtje: “Ik weet het niet hoor, maar die lijn van WOEI wordt vet, 25 Juni dropt die.”

En dus gisteren zag ik een Insta update met de pareltjes welke hij alweer uit de WOEI collectie heeft aangekocht. En toen ineens besefte ik dat ik weer eens te laat was. En dus bij deze lieve lezers mijn oprechte excuses. Ik informeer jullie exact 1 dag te laat over deze drop. En als deze drop zo hard de deur uit vliegt als de designs doen vermoeden, kan het zo zijn dat je op het moment van lezen van deze post al heerlijk achter het net aan het vissen bent. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Scroll naar links en rechts door de plaatjes hierboven. Mijn persoonlijke favorieten zijn de crewneck sweater, de “Hoogstraat”-tee en uiteraard de polka dot short. Anyways, heb je mazzel en ligt je maat er nog, koop die gasten helemaal leeg. En nee, dit is geen advertorial, dit is gratis advies.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.