adidas ZX 500 2.0,

Ai, adidas, je ging zo lekker waar de fuck waren jullie mee bezig toen deze Nike Air Flow x Roshe Run kopie uit de pen kwam rollen? Zx 500 2.0, seriously? Wanneer je een 2.0 maakt, moet je natuurlijk wel zorgen dat die in enig opzicht beter is dan de originele versie. Deze schoen is meer als Robocop 2, kut.

Het leek er echt even op dat alles wel lekker ging. Die ZX Flux waar de halve sneakerwereld ineens mee loopt, niet gek man niet gek. En die hype rondom een Kanye drop welke pas rond 2015 komt nu al ten volste benutten om dagelijks op Hypebeast voorbij te komen, geniaal. Volhouden, uitmelken die gek. Maar wil je in vervolg wel gewoon met je tengels van de ZX 500 afblijven. Er was niet zoveel mis mee. Om in Robocop termen te blijven, breng jullie Paul Verhoeven weer terug naar de tekentafel.

adidas ZX 500 2.0

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.