Barbour Beater Crewneck,

Barbour All Over Crewneck Header Crop

Wellicht is deze sweater iets te veel herfst voor deze tijd van het jaar, maar je weet hoe het gaat. Du moment dat je denkt, ik heb nu een vette sweater nodig passend bij de herfst dan zijn ze weer uitverkocht. Sterker nog, waarschijnlijk op het moment dat jij je herfst garderobe aan het samenstellen bent, dan hebben de merken net besloten hun zomer 2015 collectie uit te gaan leveren.

En dus ben je met 30 graden genoodzaakt al na te gaan denken over wat je deze herfst nodig hebt. Ik denk dat deze Barbour Beater Crewneck weleens hoog op dat lijstje kan gaan staan. Gewoon een simpele grijze sweater met een ouderwetse typische Barbour jagers print. Denim shirt eronder, corduroy broekie aan, goeie boots van Red Wing of zo eronder en je kan weer prima de herfst overleven. Maar voor nu nog wel even van de zon genieten, dus browse naar END en bespaar je de hitte van een pashok.

 

Barbour All Over Crewneck

0 replies on “Barbour Beater Crewneck,”