Baretta x Naked & Famous x Ceizer,

Triple collabs zijn de norm tegenwoordig. En in dit geval was het een behoorlijke no-brainer. Het zit namelijk zo, Baretta houdt van een feestje en zocht nog een aanleiding tot het organiseren van weer een bescheiden get together. Het drie jarig bestaan van het “nieuwe” Baretta werd als uitgangspunt genomen. En daar de meeste vrienden van Baretta denimheads zijn, was het redelijk voor de hand liggend om dit feestje te verfraaien met een unieke denim collab.

De keuze voor denimlabel was snel gemaakt. Het minstens zo bijzondere Naked & Famous is bereid gevonden om mee te doen met een Baretta borrel. Met de keuze voor Naked & Famous als leverancier was meteen de deur naar de derde speler in deze collab open gegooit. Naked & Famous is natuurlijk vooral bekend van de altijd weer bijzonder ontworpen back patches en pocket flashers. (respectievelijk die lederen lap op de waistband en de kartonnen branding hangende aan de kontzak.) Daar de heren van Baretta veel kunnen, maar vette illustraties maken niet bepaald tot hun kern competenties behoort, moest er nog een goede illustrator voor het geheel gevonden worden.

Wederom een no-brainer natuurlijk. Na het succes van de laatste crewneck collab tussen Ceizer en de Haagse shop (uitverkocht binnen 1 koopavondje) moest en zou Ceizer gevraagd worden voor het ontwerp van het geheel. Het resultaat is pure denim porno. Voor deze collab is de Skinny Guy van Naked & Famous gekozen in een 13.75oz Japanse Left Hand Twill. De lederen patch met het Ceizer design is van een heerlijke 11oz Veggie Tanned lap gesneden. Van de broek zijn slechts 75 stuks gemaakt en is vandaag gereleased. Vrijdagavond is het dus feest in Den Haag. En zaterdag is het huilen met de pet op als je vandaag hebt liggen slapen. De harde kern Baretta supporters kennende is de broek binnen no time volledig uitverkocht. Check meer details over de release op Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.