Ceizer x Colette,

Ceizer Hottie

Jawel de beste man gaat bijzonder lekker. Tijdens de lancering van de Baretta x Naked & Famous x Ceizer denim spraken we hem al even kort. Hij was druk in de weer om zijn expositie “Love Letters” helemaal rond te krijgen bij de Parijse galerie L’Imprimerie aan de Rue Saint Merri 16. En Ceizer zal Ceizer niet zijn wanneer die niet ter gelegenheid van weer een mijlpaal een prima collab aan gaat met weer een bijzondere shop.

Wanneer we het over Parijs hebben dan kunnen we niet om Colette heen en laat dat nu net de shop van de laatste collab zijn. Na alle heat welke gedropt is met die denim was het tijd om ook de daad bij het woord te voegen en zo is de Hottie pack ontstaan. De pack bestaat uit een geurkaas en een aansteker, beide met een Ceizer print en teksten als ‘My Flame’, ‘You got that fire’ en ‘Hottie’. Prima items om kado te doen aan die nieuwe vlam, of gewoon goed decoratie materiaal voor die man cave van je. Op zich is die geurkaas in ieder huis wel een aanrader. Met aroma’s van kaneel, komijn, kardemom en gedroogd populieren hout kan je haast niet de mist in gaan. Check Colette voor de voorraden.