Common Projects Slip-Ons,

Nick Wooster is heel druk met zijn Slip-Ons collab met Greats, ik kan het hem niet kwalijk nemen. Slip-Ons zijn nogal een dingetje ineens en Nick Wooster begrijpt ook dat ook zijn populariteit eens ophoudt. Incashen wanneer je kan. Neemt niet weg dat die collab niet doet wat Common Projects al tijden doet. Diep in zijn hart had Nick ook gewild dat Common Projects gebeld had.

Want laten we wel wezen. Er is nogal een kwaliteitsverschilletje tussen Greats en Common Projects. Natuurlijk is de prijs van een paartje Common Projects iets hoger dan die van een paartje Greats, hoewel cutting out the middle man ook hier niet blijkt te werken. (200,- dollar voor een crappy schoen.. anyone?) Common Projects doet het voor het dubbele, maar dan heb je wel een kwaliteits paartje sneakers van de zachtste ledersoorten en gemaakt door profs uit Italië. En het enige Italiaans aan Greats is de achternaam van de founder. Anways, genoeg daarover. Check gewoon even deze Common Projects, einde verhaal.

Common Projects Slip ons

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.