ETQ Mid Top 2,

ETQ Mid Top Header Crop

Enige tijd geleden was er een Sample Sale bij ETQ. Het scheelde niet veel of het werd een soort Project X Haren deel twee. Binnen 40 minuten was alles uitverkocht. Maar voor een ieder die voor jan lul in de rij stond heb ik nu goed nieuws. De nieuwe collectie van ETQ is vetter dan de oude. En nee, daarmee wil ik niet zeggen dat de oude niet vet was, integendeel zelfs.

De nieuwe ETQ collectie is gewoon keihard on point. De silhouette van een modelletje als de Mid Top is enigzins gelijk gebleven, maar met name de nieuwe zool is de grootste wijziging. Dat in combinatie met het nieuw ontwikkelde stuk bij de enkel maakt deze schoen net iets meer on point. Iets scherper dan de oudere collectie en gewoon meer onderscheidend van de rest. Daarnaast knallen ze deze Mid Top 2 gewoon ook nog in een white on white kleurencombo de wereld in. Mocht je direct verkocht zijn, wacht niet op een Sample Sale, surf gewoon naar FreshCotton.

ETQ Mid Top 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.